Новости

На ПівдГЗК у межах контракту зі СМГ змонтовано перші 150 тонн металоконструкцій

14.12.2018

На Південному гірничозбагачувальному комбінаті (Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.) у межах контракту зі Смарт Меритайм Груп змонтовано перші 150 тонн металоконструкцій згущувача, який буде використовуватися в технологічному процесі ПівдГЗК.

Група компаній Smart Energy ввела в роботу свердловину №10 в Харківській області

13.12.2018

Британська компанія Regal Petroleum, яка входить до групи Smart Energy, завершила першочергові дослідження свердловини №10 на Васищівському родовищі в Харківській області та ввела її в експлуатацію. Наразі свердловина має стабільний дебіт на рівні 55 тис. м3/добу газу та 10 м3/добу конденсату.

Попередні фінансові результати компанії "Метінвест" за дев'ять місяців 2018 року

04.12.2018

Metinvest B.V., материнська компанія міжнародної вертикально інтегрованої гірничо-металургійної групи компаній, оголосила попередні фінансові результати за дев'ять місяців, що завершилися 30 вересня 2018 року.

«ЮНЕКС БАНК» підвів підсумки роботи в 3 кварталі 2018 року

03.12.2018

«Із самого початку 2018 року «ЮНЕКС БАНК» демонструє позитивну динаміку і дотримується запланованої стратегії розвитку роздрібного бізнесу, - коментує Ганна Довгальська, Голова Правління АТ «ЮНЕКС БАНК». Активне кредитування населення та запуск нових карткових продуктів забезпечили ріст фінансових показників, збільшення клієнтської бази та портфелю роздрібних продуктів».

Кодекс з процедур банкрутства є ще одним кроком щодо поліпшення бізнес-клімату в Україні - експерт

05.11.2018

Кодекс з процедур банкрутства є ще одним кроком для поліпшення бізнес-клімату в Україні, а впровадження в національному законодавстві світової практики банкрутства фізичних осіб, безперечно, є значною новацією. Про це в коментарі УНІАН зазначила директор з правового забезпечення - головний юрисконсульт СМАРТ Лада Кондуфорова.

Приходять у компанію на ім’я, зарплату та перспективу

19.10.2018

Чи змінилися вподобання молоді при виборі професій, як донести місію компанії до співробітників, який бізнес матиме більше переваг в отриманні талантів та робочої сили — в інтерв'ю з директором з управління персоналом і організаційного розвитку компанії «Смарт-Холдинг» Тетяною Гончар.

Держава має виробити довгострокову стратегію для відродження суднобудування в Україні - експерт

18.10.2018

Держава має виробити довгострокову стратегію для відродження суднобудування в Україні, як і для розвитку промислового сектора економіки в цілому, що передбачає сприяння і підтримку національного виробника, що випускає високорівневу продукцію, повноцінний запуск Експортно-кредитного агентства, яке забезпечить виробникам доступ до грошового ресурсу за адекватною вартістю, а також необхідна подальша лібералізація та спрощення митних та фіскальних режимів для підприємств суднобудівної галузі.

Таку думку в коментарі УНІАН висловив генеральний директор Смарт Мэритайм Груп (SMG) Василь Федін.

На Миколаївській верфі СМГ сформовано вже більш ніж половину циліндричної частини корпусу танкера

16.10.2018

На Миколаївській верфі Смарт Меритайм Груп (СМГ, Миколаїв) сформовано вже більш ніж половину циліндричної частини корпусу танкера-хімовоза, що будується на замовлення голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V.

Смарт-Холдинг і Мінекономіки Хорватії обговорили питання співпраці в галузі суднобудування

11.10.2018

Делегація Смарт-Холдингу і Смарт Меритайм Груп (СМГ) у складі директора зі стратегії Руслана Рудницького, незалежного директора Грегорі Мейсона й генерального директора СМГ Василя Федіна 10 жовтня зустрілася з міністром економіки Хорватії Дарко Хорватом і планує відвідати низку суднобудівних підприємств цієї країни.

Смарт Меритайм Груп завершує модернізацію ґрунтовідвізної шаланди

11.10.2018

На Херсонській верфі Смарт Меритайм Груп у процесі модернізації першої ґрунтовідвізної шаланди на базі судна-донора типу нафторудовоз завершено етап зовнішніх корпусних робіт.