Smart Energy стала Офіційним партнером Чемпіонату Європи з боксу-2017

16.06.2017

Група компаній Smart Energy стала Офіційним партнером Чемпіонату Європи з боксу (EUBC - European Boxing Champion) серед чоловіків, який відбуватиметься 16-24 червня 2017 року у Харкові. У змаганнях візьмуть участь майже 300 спортсменів із 40 країн.

Україна вперше отримала право на проведення Чемпіонату Європи з боксу. Очікується, що EUBC-2017 стане однією з головних спортивних подій для України. Уряд, Адміністрація Президента та керівництво Харківської області беруть активну участь в організації й проведенні змагань.

Також, за словами президента Федерації боксу України Володимира Продивуса, континентальна першість у Харкові, без перебільшення, стане наймасштабнішою подією українського любительського боксу. «Цей рік став знаковим для нашої країни, яка отримала можливість показати себе світові. Минуле Євробачення, міжнародні фестивалі та спортивні турніри відкривають нашу країну європейській та міжнародній спільноті. Для Федерації боксу – це велика честь увійти до історії світового боксу та зіграти свою роль у презентації України світові», - підкреслив Володимир Продивус.

Також EUBC-2017 є одним з головних кваліфікаційних турнірів Чемпіонату світу з боксу, який незабаром відбудеться у місті Гамбург (Німеччина). Кращі боксери отримають у Харкові перепустки на світову першість – по 8 у кожній з 10 вагових категорій.

«Це дуже відповідально та почесно, що змагання континентального значення проходять саме в Україні, у Харкові. Ми пишаємось, що стали частиною цієї історичної події та допомогли країні гідно підготуватись до проведення Чемпіонату Європи з боксу. І, звичайно, ми підтримуємо розвиток спорту, адже це – позитивний спосіб життя та здоров’я», - наголосив керівник нафтогазового напряму в Харківському регіоні групи компаній Smart Energy, директор ПрАТ «Укргазвидобуток» Вадим Мохов.

Українську збірну на змаганнях представлятимуть: Назад Куротчин (49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Мгер Оганисян (60 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Володимир Скрипка (81 кг), Рамазан Муслимов (91 кг), Віктор Вихрист (91+ кг).

Відбуватиметься це грандіозне спортивне свято у харківському Палаці спорту «Локомотив» за таким розкладом: 16 – 20 червня – попередні двобої, 21 червня – чвертьфінали, 23 червня – півфінали та 24 червня – фінал.

Отже, дев’ять днів Харків житиме у вирі спортивних подій, неймовірних вражень та шалених емоцій. І все це стало можливим завдяки підтримці групи компаній Smart Energy.

Нагадаємо, раніше Україна завойовувала право на проведення Чемпіонату Світу з боксу серед юніорів, Кубку Європи серед чоловіків, Чемпіонату Європи серед жінок та Чемпіонату Європи з боксу серед юніорів.

Довідка

Група компаній «Smart Energy» входить до складу Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів у сфері розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів, а також альтернативної енергетики.

Нафтогазовий напрям «Smart Energy» представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область) та публічною британською компанією Regal Petroleum з активами у Полтавській і Харківській областях (компанія «Пром-Энерго Продукт»).