Smart Holding

«Смарт-Холдинг» спільно з Волинською ОДА розпочав реалізацію проекту «Зігрій любов'ю дитину»

26.04.2008

26 березня в Луцьку відбулося підписання Меморандуму між Волинською обласною державною адміністрацією і ЗАТ «Смарт-Холдинг» про взаємодію і початок реалізації спільного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов'ю дитину», ініційованого Президентом України Віктором Ющенком і затвердженого указом Президента України від 13.12.2007 № 1238/2007.

Проект базується на об'єднанні зусиль влади і бізнесу для вирішення невідкладних проблем у суспільстві, зокрема, вирішення гострих проблем багатодітних сімей і дітей-сиріт.

Пріоритетним завданням проекту на 2008 рік визначено вирішення житлових проблем багатодітних сімей, які виховують десять і більше дітей.

Підписанням цього меморандуму ЗАТ «Смарт-Холдинг» взяло на себе зобов'язання придбати або фінансувати будівництво житла чи поліпшити житлові умови десяти конкретним сім'ям, які виховують десять і більше неповнолітніх дітей, у Волинській області.

У свою чергу, за словами заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Святослава Кравчука, підписаний сьогодні меморандум «стане тим документом, який свідчитиме про взаємну відповідальність облдержадміністрації та ЗАТ «Смарт-Холдингу» під час реалізації проекту». При цьому він висловив подяку компанії за надану допомогу і підтримку багатодітним сім'ям: «Той факт, що бізнес, який працює в основному на сході країни, допомагає тим, хто живе в західних областях, свідчить, що наша держава є єдиною. Ми бачимо, що сьогодні бізнес працює не тільки на власне збагачення, а й на покращення життя наших громадян».

«Ми відвідали всі сім'ї, які чекають від нас допомоги, подивилися на умови, в яких вони живуть. Для деяких сімей буде проведено ремонт будинків, але в основному це буде будівництво нового житла. Нашим наступним кроком буде розробка найбільш оптимального механізму реалізації проекту, який дасть можливість якомога швидше поліпшити житлові умови цим сім'ям», – заявив під час церемонії підписання меморандуму віце-президент ЗАТ «Смарт-Холдинг» Олександр Шейко.

Для «Смарт-Холдингу» проект «Зігрій любов'ю дитину» став логічним продовженням реалізації соціальної політики компанії. Наразі «Смарт-Холдинг» бере активну участь у проекті фонду «Україна – 3000» і вже направив 3 млн доларів на фінансування будівництва нової дитячої лікарні.