Smart Holding

Перший заступник генерального директора "Смарт-холдингу" Олексій Тимофєєв увійшов до Ради директорів Regal Petroleum plc

28.03.2011

Перший заступник генерального директора "Смарт-холдингу" з розвитку і управління активами Олексій Тимофєєв увійшов до Ради директорів Regal Petroleum plc. Після отримання офіційного дозволу на працевлаштування у Великобританії Олексій Тимофєєв буде призначений CEO Regal Petroleum plc.

Олексій Тимофєєв має значний досвід роботи в нафтогазовій галузі. До приходу в "Смарт-холдинг" працював на керівних посадах в НАК "Нафтогаз України", концерні "Гео Альянс", ДК "Укргазвидобуток".

Після проходження усіх необхідних юридичних процедур в Раду директорів Regal Petroleum plc увійдуть також генеральний директор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін і перший заступник генерального директора з фінансів "Смарт-холдингу" Денис Рудєв.

Як повідомлялося раніше, компанія "Смарт-холдинг" та Energees Investments підписали угоду про взаємовідносини з Regal Petroleum plc. Згідно з цим документом "Смарт-холдинг" буде представлений в Раді директорів Regal Petroleum plc трьома своїми представниками.