Smart Holding

Генеральний директор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін і перший заступник генерального директора Денис Рудєв увійшли до Ради директорів Regal Petroleum plc

04.04.2011

Генеральний директор компанії "Смарт-холдинг" Олексій Пертін і перший заступник генерального директора компанії "Смарт-холдінг" з фінансів Денис Рудєв увійшли до Ради директорів Regal Petroleum plc.

Олексій Пертін увійшов до Ради директорів Regal Petroleum plc як Non-executive Director, а Денис Рудєв – як Executive Director.

Раніше, 28 березня 2011 року, в Раду директорів Regal Petroleum plc увійшов перший заступник генерального директора "Смарт-холдингу" з розвитку і управління активами Олексій Тимофєєв. Після отримання офіційного дозволу на працевлаштування у Великобританії Олексій Тимофєєв буде призначений CEO Regal Petroleum plc.

Згідно з підписаною компанією "Смарт-холдинг" та Energees Investments угодою про взаємовідносини з Regal Petroleum plc., "Смарт-холдинг" буде представлений в Раді директорів Regal Petroleum plc трьома директорами.