Призери конкурсу Imagine Cup 2012 пройдуть двомісячне стажування в "Смарт-холдингу"

24.04.2012

Учасник українського національного етапу міжнародного конкурсу у сфері IT-розробок Imagine Cup 2012 - команда MD з Національного гірничого університету (м. Дніпропетровськ) - пройде стажування в IT-департаменті "Смарт-холдингу". Команда отримала можливість реалізувати на практиці свою розробку "eMedіcіne", покликану полегшити і систематизувати роботу лікарів з пацієнтами за допомогою хмарних інформаційних технологій.

У 2012 році "Смарт-холдинг" виступив спеціальним спонсором українського етапу міжнародного студентського конкурсу в сфері інформаційних технологій Imagine Cup 2012, який щорічно проводиться компанією Microsoft. Тема цьогорічного конкурсу - "Уявіть світ, де технології допомагають вирішувати глобальні проблеми людства".
В рамках конкурсу "Смарт-холдинг" заснував для команд-учасників спеціальний приз - двомісячне стажування в IT-департаменті компанії і можливість застосувати свої розробки в умовах реальної бізнес-практики.

Володарем спеціального призу конкурсу від "Смарт-холдингу" стала команда MD, яка розробила програмне забезпечення "eMedіcіne". Ця розробка студентів покликана за допомогою хмарних інформаційних технологій автоматизувати та полегшити роботу сімейних лікарів - перевести в електронний формат і систематизувати медичні картки пацієнтів, історії хвороб і відомості про призначене лікування.

"Впровадження інноваційних ідей в життя - один із факторів успіху і конкурентної переваги бізнесу. Розробка студентів з команди MD зацікавила нас, оскільки в "Смарт-холдингу" впроваджена програма соціальної підтримки співробітників, одним з елементів якої є програма медичного страхування. Тому, ми вирішили запропонувати учасникам команди пройти стажування в компанії та отримати можливість реалізувати на практиці свою ідею в масштабах окремого бізнесу", - зазначив керівник Департаменту інформаційних технологій "Смарт-холдингу" Андрій Морозов.