Smart Holding

Юнекс Банк переміг у номінації «Банк, що зберіг високий рівень довіри»

12.07.2012

Юнекс Банк став переможцем конкурсу «Банк, якому довіряють – 2012» за версією видання «Банкиръ» у номінації «Банк, що зберіг високий рівень довіри». Урочисте нагородження лауреатів конкурсу відбулося 11 липня п. р. у Києві.

Під час визначення переможця у номінації «Банк, що зберіг високий рівень довіри» комісія конкурсу звертала значну увагу на ефективність підходів фінустанов у сфері взаємовідносин з клієнтами. Зокрема, на відкритість продуктової політики, рівень культури обслуговування, запровадження програм лояльності та інновацій у бізнес-процесах.

«Я впевнений, що результати конкурсу допоможуть майбутнім клієнтам вдало зорієнтуватися в нових реаліях банківського ринку України!» – зазначив Заступник Голови Правління Юнекс Банку Анатолій Тімофєєв, який представив банк під час офіційного нагородження переможців.

«Запорукою довіри до Юнекс Банку є його далекоглядність у відносинах з клієнтами та рішучість у перевершенні минулих досягнень. Такий «почерк» у бізнесі добре запам’ятовується ринком» – коментує перемогу Голова Правління банку Андрій Яцура.

Високі оцінки незалежних експертів Юнекс Банк отримує у цьому році не вперше. Так, у березні банк увійшов до рейтингу «50 провідних банків України» за версією видання «Коммерсантъ», а також посів провідні позиції за надійністю та темпами зростання депозитів фізичних осіб згідно рейтингу журналу «Эксперт».