Smart Holding

Компанії Rezidor і Смарт-Холдинг представляють готель Park Inn by Radisson Troyitska в Києві

05.02.2013

The Rezidor Hotel Group, яка є однією з найбільш динамічних у своєму розвитку компаній у світовій готельній індустрії і входить до складу The Carlson Rezidor Hotel Group, й інвестиційна компанія Смарт-Холдинг підписали договір на управління готелем Park Inn by Radisson Troyitska в Києві (Україна). Готель на 199 номерів, розташований у самому центрі Києва поруч із національним спортивним комплексом «Олімпійський», зможе прийняти перших гостей вже в третьому кварталі 2013 року.

«Ми раді, що Park Inn by Radisson, динамічний бренд середньої цінової категорії, виходить на готельний ринок Києва, що нам як оператору вже знайомий – тут працюють два готелі Radisson Blu категорії upper upscale. Безумовно, цей об'єкт зміцнить наші позиції як провідного міжнародного готельного оператора на ринку України, де в портфоліо компанії на цей момент 8 діючих і споруджуваних готелів із загальним номерним фондом приблизно 1900 кімнат», – говорить Вольфганг М. Нойманн, Президент і Генеральний директор Групи Rezidor.

«Переконаний, що об'єднуючи зусилля із the Rezidor Hotel Group, ми зможемо запропонувати гостям привабливий і конкурентоспроможний продукт, який відповідає міжнародним стандартам якості», – говорить Сергій Овчинников, директор з нерухомості компанії Смарт-Холдинг, що володіє готелем. «Сума наших інвестицій у проект Park Inn by Radisson Troyitska складає приблизно 30 мільйонів доларів США», – додає він.

Крім 199 комфортабельних номерів в інфраструктуру нового готелю Park Inn by Radisson Troyitska увійде ресторан і бар із панорамним видом на місто на останньому, 20-му, поверсі будівлі. Крім того, у готелі передбачені лаунж-зона і тераса, фітнес-зал, підземна автостоянка на прилеглій території на 450 місць, а також 9 кімнат для проведення заходів і переговорів. Туристи і ділові мандрівники оцінять зручне розташування готелю в центрі міста, адже дістатися до основних історичних пам'яток, торгових і ділових центрів, а також адміністративних будівель Києва буде вельми просто.

Прилеглий до готелю національний спортивний комплекс «Олімпійський», що став місцем проведення фінального матчу Євро-2012, є головною спортивною ареною України і другим за величиною стадіоном Східної Європи. Стадіон приймає не тільки міжнародні футбольні матчі і важливі спортивні події, а так само концерти світових знаменитостей, таких як Мадонна, Джордж Майкл і Red Hot Chili Peppers.

Контакти

Christiane Reiter, Старший директор з корпоративних комунікацій компанії Rezidor, +32 2 702 9331, Christiane.Reiter@carlsonrezidor.com

Ірина Захарова, Регіональний менеджер з PR та комунікацій компанії Rezidor, +7 916 500 20 92, irina.zakharova@carlsonrezidor.com

Ганна Дьяконова, Менеджер зі зв'язків із громадськістю Смарт-Холдингу (напрямок "Нерухомість і девелопмент"), +38 050 419 23 31, dan@stokman.com.ua

Інформація про компанію The Rezidor Hotel Group

The Rezidor Hotel Group – одна з найбільш динамічних у своєму розвитку компаній у світовій готельній індустрії. Компанія входить до складу The Carlson Rezidor Hotel Group. Портфель Rezidor налічує понад 430 діючих і споруджуваних готелів на 95 000 номерів у 70 країнах.

Група Rezidor управляє брендами Radisson Blu й Park Inn by Radisson в Європі, на Близькому Сході і в Африці, а також пропонує програму лояльності Club Carlson для своїх постійних гостей. Крім того, в межах угоди з італійським будинком високої моди Missoni, компанія Rezidor розвиває й управляє однойменним готельним брендом у сегменті life-style: Hotel Missoni. У межах стратегічної угоди з Regent Hotels & Resorts компанія Rezidor буде розвивати бренд Regent і керуватиме новими готелями цієї мережі в країнах Європи, Близького Сходу і Африки.

З листопада 2006 року Rezidor зареєстрована на Стокгольмській Фондовій Біржі. Найбільшим власником акцій є Carlson, приватна компанія, розташована в Міннеаполісі (США), яка працює на світовому ринку туризму та гостинності.

Головний офіс The Rezidor Hotel Group знаходиться в Брюсселі (Бельгія).

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайтах www.rezidor.com і www.carlsonrezidor.com

Інформація про групу Смарт-Холдинг

Смарт-Холдинг одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включно з гірничо-металургійним і нафтогазовим комплексами, банківським сектором, суднобудуванням, нерухомістю і сільським господарством.

Стратегія холдингу спрямована на ефективне управління диверсифікованим портфелем активів групи шляхом збільшення його вартості в довгостроковій перспективі і пошуку нових напрямків для розвитку бізнесу.

Інвестиційна діяльність сфокусована на інвестиціях в Україну та країни СНД, Східної Європи. Смарт-Холдинг бере участь у проектах як стратегічний або портфельний інвестор.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.smart-holding.com