Smart Holding

Смарт-Холдинг і Генштаб ЗС Таїланду обговорили перспективи співпраці

22.05.2013

Київ, 22 травня – У вівторок, 21 травня, у межах офіційного візиту до України Смарт-Холдинг відвідала військова делегація Королівства Таїланд на чолі з начальником Генерального штабу Збройних сил Королівства Таїланд генералом Танасаком Патімапрагорном (Tanasak Patimapragorn).

Серед високих гостей делегації Таїланду були присутні: адмірал Сурасак Роунроенгром (Surasak Rounroengrom), командувач Королівським тайським флотом; генерал поліції Адул Сангсінгкео (Adul Sangsingkeo), командувач Королівської тайської поліції; головний маршал авіації Праджін Джунтонг (Prajin Juntong), командувач Королівських Військово-Повітряних Сил Тайланду.

У межах візиту в центральному офісі компанії відбулися офіційні переговори сторін за участю представників Генерального штабу Збройних сил України і держкомпанії «Укрспецекспорт». Смарт-Холдинг на переговорах представляли голова Наглядової ради компанії Smart Maritime Group Павло Константинов, член Ради директорів Смарт-Холдингу Грегорі Мейсон і генеральний директор «Чорноморського суднобудівного заводу» Валерій Калашников.

Під час зустрічі було обговорено перспективи двосторонньої співпраці, в тому числі, у сфері військового і допоміжного суднобудування. Гості були ознайомлені з потенціалом і можливостями верфей, що входять до складу субхолдингу Smart Maritime Group, і висловили зацікавленість у розширенні взаємодії з Чорноморським суднобудівним заводом (Миколаїв) у галузі будівництва фрегатів, корветів, а також інших кораблів військового і поліцейського призначення.

Довідка:

Smart Maritime Group (SMG) – найбільший суднобудівний холдинг України. Заснований у 2009 році для управління морегосподарськими активами Смарт-Холдингу. SMG об'єднує два найбільші суднобудівні підприємства України – Чорноморський суднобудівний завод і Херсонський суднобудівний завод. До складу субхолдингу також входить порт «Очаків» (Дніпро-Бузький лиман, Миколаївська область).

Смарт-Холдинг – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включно з гірничо-металургійним і нафтогазовим комплексами, банківським сектором, суднобудуванням, нерухомістю і сільським господарством.

Додаткова інформація: www.smart-holding.com