Smart Holding

Акціонери внесли зміни до складу Наглядової ради Форум Банку

07.08.2013

Київ, 7 серпня – Відбулися чергові збори акціонерів ПАТ "БАНК ФОРУМ", у результаті яких було внесено зміни до складу Наглядової ради фінансової установи. Рішенням акціонерів до складу Наглядової ради обрано Олександра Морозова. Одночасно, припинено повноваження члена Наглядової ради Михайла Завилова.

Олександр Морозов має багаторічний досвід роботи на провідних позиціях у фінансовому секторі, в тому числі, як голова наглядової ради (НАСК "Оранта"), голова правління банку (Ощадбанк, Укргазбанк, Брокбізнесбанк). За освітою – економіст.

Довідка:

Смарт-Холдинг – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включно з гірничо-металургійним і нафтогазовим комплексами, банківським сектором, суднобудуванням, нерухомістю і сільським господарством.

Стратегія Смарт-Холдингу спрямована на ефективне управління диверсифікованим портфелем активів групи шляхом збільшення його вартості в довгостроковій перспективі й пошуку нових напрямків для розвитку бізнесу. Смарт-холдинг бере участь у проектах як стратегічний або портфельний інвестор.

ПАТ "БАНК ФОРУМ" працює на українському ринку з 1994 року і входить до другої групи банків за класифікацією НБУ. Найбільшим акціонером ПАТ "БАНК ФОРУМ" є YERNAMIO CONSULTING LTD, який володіє 98,68% статутного капіталу банку. Активи банку на 1 липня 2013 р. склали 10,321 млрд гривень, кредитний портфель – 7,695 млрд гривень.

Додаткова інформація: www.smart-holding.com