Smart Holding

Смарт-Холдинг представляє новий корпоративний сайт

24.12.2013

Смарт-Холдинг запустив новий корпоративний сайт. Сучасна архітектура і яскравий дизайн, що відрізняє інтернет-ресурс від інших сайтів промислових холдингів, створені компанією Stream (Лондон, Великобританія). Програмінг реалізовано компанією Web Manager Pro (Київ). Адаптивна верстка забезпечує зручний перегляд змісту сторінок сайту з усіх видів стаціонарних і мобільних пристроїв.

«Ми постаралися врахувати всі сучасні вимоги користувачів. На сайті застосовано плитковий дизайн, що спрощує сприйняття інформації блокового типу. Яскраві кольори, барвисті фотографії, зручна навігація, цікаві інтерактивні рішення окремих розділів зробили ресурс привабливішим. При цьому будь-яку важливу інформацію можна знайти не більше ніж у три «кліки». Користувачам пропонуються різні види навігації», – зазначив Євген Загорулько, керівник департаменту зі зв'язків із громадськістю Смарт-Холдингу.

Пріоритети Смарт-Холдингу в інвестиціях – «бізнес, люди і майбутнє» – знайшли відображення в чотирьох сценах центрального банерного блоку сайту. Ресурс має три мовні версії: російську, українську та англійську.

Сайт розташований за колишньою адресою: http://www.smart-holding.com

Довідка:

Смарт-Холдинг – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України, яка об'єднує підприємства, що поділяють спільні стратегічні цілі та принципи ведення бізнесу. Інтереси Смарт-Холдингу зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Смарт-Холдингу інвестують в об'єкти сфери гірничо-металургійного й нафтогазового комплексів, банківського сектора, сільського господарства, ритейлу, суднобудування та нерухомості. Як портфельний інвестор підприємства Смарт-Холдингу беруть участь також в інших бізнес-проектах.

Стратегія Смарт-Холдингу направлена ​​на ефективне управління диверсифікованим портфелем інвестицій із метою збільшення його вартості в довгостроковій перспективі. Смарт-Холдинг перебуває в постійному пошуку нових напрямків бізнесу, які стануть драйверами зростання не тільки для Групи, а й для всієї економіки України.

Додаткова інформація: www.smart-holding.com