Smart Holding

Анонс презентації Віртуального навчального простору e-Space

18.06.2015

Прес-анонс

22 червня в Київському Будинку Книги (вул. Льва Толстого, 11/61) відбудеться презентація Віртуального навчального простору e-Space — першої в Україні платформи дистанційного навчання та розвитку для дітей, які не мають можливості відвідувати навчальні заклади, або мають обмежений доступ до освіти.

Мета Віртуального навчального простору e-Space — допомогти дітям засвоїти знання і сформувати навички, необхідні для щасливого та успішного дорослого життя.

Основні аудиторії цього унікального всеукраїнського соціального проекту — діти, які проживають на тимчасово окупованих територіях, діти-біженці із зони проведення АТО, діти з обмеженими можливостями, діти, що виховуються в дитячих будинках та інтернатах, а також діти, які проживають у малих селах. На старті навчальна програма призначена для учнів віком 10–15 років. Навчання — безкоштовне. Для учнів e-Space надалі передбачено гранти, допомогу у працевлаштуванні та професійному розвитку.

Запуск Віртуального навчального простору e-Space заплановано на осінь 2015 року.

Автором навчального контенту в e-Space може стати будь-хто охочий. Для цього треба бути творчою людиною, любити свою тему, мати досвід роботи з дітьми й бажання передати дітям свої знання.

Ініціатором і замовником розробки проекту виступив Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського «На честь Покрови Пресвятої Богородиці».

Презентація відбудеться 22 червня о 13.00 на 3-му поверсі Київського Будинку Книги, за адресою: вул. Льва Толстого, 11.

Контактна особа: Турчанинов Андрій
Телефони для акредитації: +380 (96) 176–08–21
e-mail: info@e-space.org