Smart Holding

Юнекс Банк запускає послугу «Мобільний еквайринг»

19.11.2015

Юнекс Банк пропонує клієнтам банку - підприємствам торгівлі та сфери обслуговування скористатися послугою «Mобільний еквайринг». Еквайринг - це сервіс прийому платежів за товари і послуги від клієнтів за допомогою зручного та компактного MPOS терміналу та смартфону. За своєю функціональністю MPOS термінал замінює традиційний POS-термінал і дозволяє приймати платежі з платіжних карток VISA і MasterCard за товари чи послуги в будь-якому місці.

Основними перевагами мобільного еквайрингу від Юнекс Банку для корпоративних клієнтів є: розширення можливостей приймання оплати за товари чи послуги у будь-якому зручному місці для Вашого клієнта, що дозволить збільшити кількість нових клієнтів - держателів платіжних карток VISA та MasterCard, відсутність абонплати за користування терміналом, зменшення витрат на інкасацію готівкових коштів, підвищення рівня безпеки розрахунків.

Ознайомитись детальніше з умовами укладання договору для підключення послуги мобільного еквайрингу можна за посиланням

Довідка

ПАТ «ЮНЕКС БАНК» зареєстровано 3 грудня 1993 року. Банк має ліцензію НБУ №56 від 28 жовтня 2011 року на здійснення банківських операцій. Входить до найбільш стабільних банківських установ України, його надійність забезпечена статутним капіталом – 292 млн грн.

Станом на 01.11.2015 р. обсяг чистих активів – 1 341 млн грн, регулятивний капітал – 284 млн. грн, кредитний портфель – 1 047 млн грн.

Юнекс Банк – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та уповноважений банк з виплати пенсій та соціальних допомог. Банк є асоційованим членом Visa International.

22 червня 2015 р., згідно з рішенням ТОВ «Українське кредитно-рейтингове агентство», ПАТ «ЮНЕКС БАНК» було присвоєно кредитний рейтинг на рівні uaBBB+ з прогнозом «стабільний».

www.unexbank.ua