Smart Holding

Нове замовлення на Херсонському майданчику SMG

06.03.2017

Нове замовлення — модернізація судна — запущено в роботу на Херсонському майданчику SMG. Donmaster Spirit (прапор Беліз), суховантаж стане протяжністю 119 метрів за рахунок подовження вставкою на 23 метри.

Днищеві та бортові секції вставки вже виготовлені, а тепер черга зварювальних робіт: багатотонні конструкції по черзі транспортуються до стапеля, де для їх монтажу судно вертикально розрізане на позначці 1/3 від носа.

За контрактом вартістю приблизно мільйон доларів, модернізація розрахована на 100 днів і дозволить істотно поліпшити техніко-економічні показники роботи Donmaster Spirit.

Довідка

Smart Maritime Group (SMG) — найбільший суднобудівний холдинг України, що об’єднує дві суднобудівні верфі: Миколаївську та Херсонську. Обсяг виробництва в SMG у 2016 році склав 395 млн грн. Сума податків і зборів, сплачених компанією до бюджетів усіх рівнів, за 2016 рік становить 74 млн грн, зокрема, до місцевих бюджетів — 23 млн грн.

Середня заробітна плата в холдингу в січні 2017 року — 5690 грн, зокрема середня заробітна плата зварювальників — 6900 грн.