Smart Holding

Смарт-Холдинг і Rezidor Hotel Group відкрили готель Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska

28.09.2017

Смарт-Холдинг і Park Inn by Radisson, сімейство яскравих і динамічних готелів середнього класу мережі Carlson Rezidor, сьогодні оголошують про відкриття першого готелю Park Inn by Radisson Troyitska в Києві. Це четвертий готель Carlson Rezidor в Україні і третій у Києві.

Park Inn by Radisson Troyitska розташований у центрі столиці, практично навпроти одного з виходів станції метро «Олімпійська». До послуг гостей міжнародний готель середньої цінової категорії, поруч із яким розташовані Національний спортивний комплекс «Олімпійський» і бізнес-центр «Олімпійський», а також історичні та культурні пам’ятки, як-от Національний палац мистецтв «Україна», Київська фортеця та Київський національний академічний театр оперети. НСК «Олімпійський», який розташований безпосередньо поруч із готелем, стане місцем проведення фіналу Ліги чемпіонів у травні 2018 року і є головною спортивною ареною України та другим за величиною стадіоном Східної Європи.

Park Inn by Radisson Troyitska, розташований на Троїцькій площі, реконструйований компанією Смарт Холдинг. Готель розташований недалеко від зупинок громадського транспорту та залізничного вокзалу. Міжнародний аеропорт Київ (Жуляни – IEV) – за 8 кілометрів від готелю.

«Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska – наш перший інвестиційний проект у готельному бізнесі. Для нас це привабливий напрям. Номери готелю такого рівня і з такими параметрами в центрі міста постійно матимуть попит. Упевнений, що разом з The Rezidor Hotel Group ми запропонували гостям конкурентоспроможний проект, що повністю відповідає міжнародним стандартам. Сам готель доповнить ансамбль Троїцької площі, яку ми реконструювали ще напередодні фінальної частини Євро 2012», – зазначив генеральний директор Смарт-Холдингу Олексій Пертін.

«Park Inn by Radisson – це новий і динамічний готельний бренд у середньому ціновому сегменті, основними елементами якого є добрий вибір, зручність сполучення та люди. Ми бачимо, як зростає популярність бренду Park Inn by Radisson у Східній Європі та в усьому світі, оскільки наші клієнти зацікавлені в недорогому, але якісному готельному сервісі. Ми вдячні нашим інвесторам, компанії Смарт-Холдинг, за те, що вони вибрали групу Carlson Rezidor як свого партнера для подальшого розвитку готельного бізнесу в Києві і з нетерпінням чекаємо можливості продемонструвати нашу найкращу філософію обслуговування «Наповни життя барвами», – сказав Мішель Сталпорт, старший віце-президент Carlson Rezidor Hotel Group у Росії та країнах Східної Європи.

Для комфортного та приємного проживання гостям пропонують 196 просторих номерів зі стильним інтер’єром і всіма необхідними вигодами. Наші клієнти можуть насолодитися смачним сніданком у ресторані на третьому поверсі з прекрасним панорамним краєвидом на місто та Національний спортивний комплекс «Олімпійський» або відпочити в барі з просторою терасою. Також на вибір пропонується шість кімнат для заходів місткістю від 6 до 14 осіб для проведення нарад і переговорів різних форматів. Постійні клієнти зможуть безоплатно відвідувати фітнес-центр готелю. Park Inn by Radisson пропонує безкоштовний високошвидкісний Wi-Fi на всій території готельного комплексу.

Юріс Зудовс, генеральний директор Park Inn by Radisson Troyitska, додав: «Ми раді відкрити готель мережі Park Inn by Radisson у Києві. Park Inn by Radisson Troyitska – це воістину інноваційна пропозиція на ринку, складовими якої є приголомшливий дизайн, концепція обслуговування заходів, а також чудова їжа та напої. «Наповни життя барвами» – лейтмотив нашого готельного бренду, і ми з нетерпінням чекаємо можливості продемонструвати високоякісний сучасний готельний сервіс».

Довідка:

Смарт-Холдинг є однією з найбільших інвестиційних груп в Україні, що спеціалізується на ключових галузях економіки, включно з металургією, нафтогазовою промисловістю, суднобудуванням, сільським господарством і нерухомістю. Інвестиційна діяльність Групи сфокусована на інвестиціях в Україну.

Докладнішу інформацію можна знайти

на сайті www.smart-holding.com

FB (рус) https://www.facebook.com/SmartHoldingCompany

FB (eng) https://www.facebook.com/SmartHoldingUkraine

Twitter https://twitter.com/smart_holding

Google+ https://plus.google.com/+Smartholding_Ukraine

Керівною компанією Park Inn by Radisson Troyitska є The Rezidor Hotel Group.

З додатковою інформацією про цей готель можна ознайомитися на сайті www.parkinn.com/hotel-kyiv/

Додаткова інформація для представників ЗМІ:

Олена Златоустівська, регіональний директор із комунікацій та зв’язків із громадськістю, Східна Європа та Росія

elena.zlatoustovskaya@carlsonrezidor.com

Люсі Кардона, директор зі зв’язків із засобами масової інформації та питань репутації

lucie.cardona@carlsonrezidor.com