Smart Holding

Смарт-Холдинг вручив премії в межах фестивалю православного кіно «Покров»

09.10.2017

Смарт-Холдинг традиційно виступив партнером та вручив «Премії милосердя» в межах Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров». Директор Міжнародного благодійного фонду на честь Покрови Пресвятої Богородиці (МБФ) Дмитро Сергєєв вручив сертифікат на 5 тис. дол. США настоятелю храму в ім’я Архістратига Михаїла (с. Волоське Дніпропетровської області), главі відділу в справах сім’ї Дніпропетровської єпархії УПЦ отцю Андрію Пінчуку. Отець Андрій виховує 13 дітей, 10 з яких — прийомні.

Архієпископ Обухівський вікарій Київської єпархії УПЦ Іона вручив 10 тис. дол. США художнику з Луганська Федору Романову, який показав приклад сили духу. Потри те, що Федір народився людиною з обмеженими можливостями (у нього пошкоджені кінцівки), він пише картини, тримаючи пензлик у зубах. У зв’язку з воєнними діями на Сході України родина художника виїхала з Луганська й мусила починати життя заново.

Крім того, компанія виділила допомогу родині відомого київського публіциста й режисера-документаліста Олександра Столярова, який помер цього літа. Його ім’я відоме широкому глядачеві завдяки фільму «Старець Паїсій і я, що стоїть догори ногами».