Smart Holding

Суднобудівний бізнес Смарт-Холдингу очолив Дмитро Красніков

08.01.2020

Дмитра Краснікова призначено генеральним директором компанії Smart Maritime Group (SMG, Херсон), яка об’єднує суднобудівні активи Смарт-Холдингу.

Пан Красніков розпочав виконання обов’язків керівника компанії в середу, 8 січня.

До призначення керівником SMG Дмитро Красніков очолював ПАТ «Кривбасвибухпром» (UMG Investments, Кривий Ріг). До цього з 2012 до 2019 року керував одним із найбільших в Україні підприємств із виробництва техніки для сільського господарства, виробів суднового машинобудування та гідравліки – ПрАТ «Завод «Фрегат»» (AM Group, Первомайськ, Миколаївська область). У період 2003–2005 рр. працював на різних позиціях у феросплавній дирекції групи «Інтерпайп» (Нікопольський феросплавний завод).

Довідка:

Smart Maritime Group (SMG) – найбільший суднобудівний холдинг України. Заснований у 2009 році для управління морегосподарськими активами Смарт-Холдингу. SMG об’єднує дві найбільші суднобудівні верфі України – Херсонську та Миколаївську.

Смарт-Холдинг – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України, яка об’єднує підприємства, що поділяють спільні стратегічні цілі та принципи ведення бізнесу. Інтереси Смарт-Холдингу зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Смарт-Холдингу інвестують в об’єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, банківського сектору, сільського господарства, суднобудування та комерційної нерухомості.