Smart Holding

Директором з фінансів ТОВ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» призначена Жанна Китаєва

10.09.2021

Фінансову дирекцію ТОВ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» очолила Жанна Китаєва.

У сферу її основних обов'язків входитиме формування та реалізація фінансової та податкової стратегії, фінансовий контроль, управління ліквідністю, перерозподіл грошових ресурсів. До приходу в ТОВ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» Жанна Китаєва працювала на аналогічних позиціях в українських і міжнародних компаніях.

«Ми раді, що управлінська команда Smart Holding продовжує зміцнюватися. Для розвитку інвестиційного портфеля, пошуку нових можливостей для партнерств необхідна сильна фінансова функція. Жанна має також великий досвід у фінансовому структуруванні M&A угод, інвестиційному та операційному аналізі компаній. Її досвід і навички допоможуть Групі в реалізації своєї стратегії розвитку на вітчизняному та міжнародному ринках», - прокоментувала призначення Генеральний директор ТОВ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» Юлія Кірьянова.

Довідка:

З 2012 по 2021 рік Жанна Китаєва обіймала посаду фінансового директора і члена Ради директорів телекомунікаційної компанії «Воля».

З 2009 по 2011 працювала на позиціях генерального, фінансового та операційного директора медіа-холдингу KP MEDIA.

З 2006 по 2008 рік вона очолювала фінансову функцію в компаніях Bunge Ukraine і Bunge Eastern Europe. До цього була директором зі стратегічного планування українського представництва цієї агропродовольчої компанії.

У 2003-2005 рр. Жанна працювала на посадах інвестиційного менеджера, проектного менеджера та заступника директора з фінансових активів холдингу INTERPIPE GROUP.

З 2000 по 2003 рік обіймала позицію інвестиційного асоціата інвестиційного фонду WESTERN NIS ENTERPRISE FUND.

Починала кар'єру c позиції фінансового аналітика в українському представництві транснаціональної компанії PROCTER&GAMBLE.

Випускниця Київського національного університету імені Тараса Шевченка, спеціальність «Економіка і менеджмент» (1997). Навчалась в аспирантурі при цьому вузі. У 2007 році закінчила лідерську програму ESADE Business School (Іспанія), в 2017 - програму стратегічного лідерства University of Chicago Booth School of Business.

Smart Holding - одна з найбільших інвестиційних компаній України. Інтереси Smart Holding зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Smart Holding інвестують в об'єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, сільського господарства, суднобудування, логістики та інфраструктури, нерухомості.