Smart Holding

Smart Energy розпочала буріння нової свердловини на Свиридівському родовищі

23.09.2021

Британська компанія Enwell Energy, що входить до групи компаній Smart Energy, розпочала буріння свердловини №31 на Свиридівському родовищі (Полтавська обл.).

Буріння нової свердловини, проєктна глибина якої складає 5 250 м, заплановано закінчити наприкінці 1 кварталу наступного року. У разі подальших успішних випробувань введення її в роботу очікується у 2 кварталі 2022 року.

Свердловина №31 націлена на встановлення промислового значення покладів вуглеводнів горизонтів В-21 і В-22 візейського ярусу, продуктивність яких підтверджена пробуреними поруч свердловинами.

Нагадаємо, що в лютому британська компанія розпочала буріння свердловини №29 також на Свиридівському родовищі. Її буде запущено в роботу після успішного завершення поточних випробувань.

Довідка

Enwell Energy plc (кол. Regal Petroleum plc) є публічною британською компанією, акції якої котируються на Лондонській біржі AIM та якій на 100% належать компанії, що здійснюють діяльність в Україні: Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед (зареєстроване Представництво в Україні) та ТОВ «Аркона Газ-Енергія», що працюють у Полтавській області, а також ТОВ «Пром-Енерго Продукт», яке здійснює видобуток у Харківській області. Вони володіють спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. Всі компанії входять до складу групи Smart Energy.

У свою чергу група Smart Energy входить до Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів з розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрямок Smart Energy, окрім активів Enwell Energy, представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область)