Дайджест новин по підтримці нашої армії

06.03.2022

Ми періодично будемо формувати дайджест новин, які стосуються зусиль бізнесу Смарт-Холдингу та Фонду Вадима Новинського зі зміцнення обороноздатності нашої країни та реалізації гуманітарних проєктів:

- Як і писали раніше, «Верес» у колаборації з МХП продовжує виробляти тушонку для наших бійців. Детальніше у попередніх новинах.
- Наші кар'єри надають відсів для захисних споруд.
- Працюють майже всі торгові центри, окрім Мелітополя, Северодонецька та Маріуполя, де немає тепла та електрики. В Маріуполі точаться тяжкі бої. Працюючі ТЦ - це дуже важливо для мирного населення.
- Суднобудівні заводи виготовляють протитанкові їжаки. В Миколаєві завод надає посильну допомогу теробороні піском та металом.

Фонд Вадим Новинського закуповує медикаменти для постраждалих від обстрілу, які перебувають у Маріупольських лікарнях. Вже закуплено на суму понад 7 мільйонів гривень.
Загалом Фонд на першому етапі виділить 150 млн. гривень на гуманітарні та благодійні проєкти.
І це лише початок масштабної допомоги, фахівці Фонду зараз визначають найбільш «гарячі» напрямки, де може бути потрібна допомога.

Ми виплатили працівникам підприємств заздалегідь зарплату за лютий, розуміючи складність ситуації. І виплачуватимемо далі, постараємося зробити все можливе, щоб підтримати співробітників у цей тяжкий час.

Метінвест має окрему велику програму допомоги мирному населенню, містам та ЗСУ. Їх новини можна читати в ТК https://t.me/metinvest чи на офіційному сайті.