Smart Holding

Допомога армії від Метінвесту

06.03.2022

Метінвест, акціонерами якої є SCM та Smart Holding, придбає для територіальної оборони України засоби захисту в умовах війни – бронежилети, каски й аптечки. Компанія виділила на це 10 мільйонів євро. Закупівля буде проходити в кілька етапів.

Уся країна зараз виступає єдиним фронтом у боротьбі за перемогу нашої України в цій божевільній війні. Сьогодні треба підтримати й наших громадян у загонах тероборони, які захищають міста, лікарні, наші домівки.

У межах першого етапу закупівлі Метінвест придбає 2 800 бронежилетів третього й четвертого рівнів захисту, вироблених у Польщі, та 500 армійських аптечок виробництва Туреччини. На другому етапі також будуть придбані бронежилети, медичні аптечки й захисні каски для тероборони.

Територіальна оборона – надійна опора та гордість України. Ми впевнені, що цей захист допоможе нашим хлопцям, збереже їхнє здоров'я та життя.

Група Метінвест також розгорнула волонтерський фронт – збираються тони гуманітарної допомоги для жителів постраждалих регіонів. Компанія доставить допомогу при відкритті «зелених коридорів».

Героям Слава!

_______________

Про актуальну ситуацію на підприємствах Групи Метінвест і в Україні читайте в спеціальному лонгріді: https://bit.ly/3Hfj71O. Оновлення інформації – 24/7.