Smart Holding

Фонд Вадима Новинського доставив постраждалим від війни п’ять тисяч продуктових наборів

25.05.2022

Фонд Вадима Новинського від початку війни 24 лютого 2022 року і до сьогодні адресно доставив п'ять тисяч продуктових наборів громадянам – жителям населених пунктів, які постраждали від бойових дій та розташовані поблизу зони бойових дій, а також біженцям та внутрішнім переселенцям. За допомогою волонтерів та поштового оператора «Нова пошта» продукти доставлені у Дніпропетровську, Запорізьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Київську, Миколаївську, Полтавську, Харківську та Хмельницьку області.

«Фонд постійно допомагає нашим співгромадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах – ветеранам війни, пенсіонерам, багатодітним сім'ям. На жаль, з приходом війни у таких важких обставинах опинилося дуже багато українських родин, тому в останні місяці Фонд значно розширив цей напрямок нашої роботи. Ми продовжуємо допомагати тим, кого війна позбавила житла та засобів для існування. Але навіть найважчі часи не змогли позбавити українців віри у самих себе та у взаємодопомогу», - сказав директор Фонду Дмитро Сергєєв.

За його словами, до складу посилок входять продукти харчування першої необхідності – крупи, борошно, олія, м'ясні, рибні та овочеві консерви, чай, солодощі, дитяче харчування. Загальна вага доставлених посилок перевищила 50 тон. В даний час доставка продуктових наборів продовжується.