Smart Holding

Десять автівок «швидкої допомоги» для лікарень Кривого Рогу

02.06.2022

Благодійний фонд Вадима Новинського придбав десять автівок «швидкої допомоги» для лікарень Кривого Рогу.

Вже друга партія обладнаних машин швидкої допомоги була закуплена в країнах Євросоюзу Фондом Вадима Новинського. Вони вже поступили до лікарень Кривого Рогу.

Олександр Лук'яненко, заступник начальника управління охорони здоров'я виконкому міськради, зазначив: «В умовах воєнного часу, коли навантаження на лікувально-профілактичні заклади зростає у декілька разів, ми дуже вдячні всім... Ці машини, які ми сьогодні отримуємо, підуть для лікувальних закладів і підрозділів нашої швидкої медичної допомоги, щоб вирішувати питання, які виникли у цей скрутний час».

Заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін додав: «Фонд Вадима Владиславовича Новинського передав для медицини Кривого Рогу автомобілі «швидкої допомоги». До цього Фонд виділяв фінансування для придбання продуктів та медикаментів. Ми робимо все можливе, для того, щоб навіть у ці непрості часи воєнного часу жителі Кривого Рогу відчували себе впевнено й отримували всю необхідну допомогу».

Раніше на запит начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула Фонд Вадима Новинського надав фінансову допомогу в розмірі 17,5 млн гривень для забезпечення стабільного життя у Кривому Розі в умовах воєнного стану.

Перші 9 автомобілів з першої партії були передані як гуманітарна допомога Комунальному некомерційному підприємству «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради. Одна швидка поїхала у Сумську область та передана Комунальному некомерційному підприємству «Свеський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Загальна сума, виділена Вадимом Новинським на гуманітарні проекти з 24 лютого, склала 512 млн грн.