Новости

МЗС і ПрАТ "Смарт-холдинг" домовились про співпрацю

04.11.2011

31 жовтня Міністерство закордонних справ (МЗС) і 13 провідних промислових груп України, до складу яких входить більше 200 підприємств, підписали меморандум про співпрацю. Ця домовленість стала результатом другого засідання Ради експортерів при МЗС.

Проект Balaklava Green підвищить туристичний потенціал України

16.09.2011

Проект Balaklava Green стане курортом національного масштабу, і надасть не тільки потужний імпульс розвитку міста Севастополя, а й в цілому значно підвищить туристичний потенціал України, - заявив директор проектів нерухомості компанії Смарт-холдинг Сергій Овчинніков на Міжнародному інвестиційному форумі, який проходить 16-17 вересня в Севастополі.

Представники Смарт-Холдингу переобрані до Ради директорів Regal Petroleum plc.

22.07.2011

22 липня 2011 р. три представники компанії "Смарт-холдинг" на загальних щорічних зборах акціонерів Regal Petroleum plc переобрані до Ради директорів британської нафтогазової компанії Regal Petroleum plc.

Генеральний директор Смарт-Холдингу взяв участь у відкритті нової вугільної шахти United Coal Company в США

15.07.2011

Генеральний директор "Смарт-холдингу" і голова стратегічного комітету Групи Метінвест Олексій Пертін взяв участь в офіційній церемонії відкриття нової шахти з видобутку коксівного вугілля компанії United Coal Company, що входить до Групи Метінвест. На урочистій церемонії відкриття нової шахти були присутні також губернатор Західної Вірджинії Ерл Рей Томблін (Earl Ray Tomblin, Acting Gov. Of West Virginia) і мер Софії Денні Барр (Sophia Mayor Danny Barr).

Акціонери Метінвесту повідомляють про завершення об'єднання з ММК ім. Ілліча

29.06.2011

Завершено об'єднання активів групи Метінвест і ММК ім. Ілліча. У результаті об'єднання ММК ім. Ілліча увійшов до складу Метінвесту, а компанія Clarendale Limited, основним бенефіціаром якої є Володимир Бойко, стала акціонером групи.

Групи СКМ і «Смарт-холдинг» прийняли рішення про створення сільськогосподарського холдингу – Групи HarvEast

07.06.2011

Група HarvEast створена на базі сільськогосподарських активів Комбінату ім. Ілліча, акціонерами холдингу виступлять Група СКМ і Група "Смарт-холдинг". Для управління холдингом акціонерами створена однойменна керівна компанія – HarvEast, якій буде передано права зі стратегічного та операційного управління холдингом.

Генеральний директор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін і перший заступник генерального директора Денис Рудєв увійшли до Ради директорів Regal Petroleum plc

04.04.2011

Генеральний директор компанії "Смарт-холдинг" Олексій Пертін і перший заступник генерального директора компанії "Смарт-холдінг" з фінансів Денис Рудєв увійшли до Ради директорів Regal Petroleum plc.

Перший заступник генерального директора "Смарт-холдингу" Олексій Тимофєєв увійшов до Ради директорів Regal Petroleum plc

28.03.2011

Перший заступник генерального директора "Смарт-холдингу" з розвитку і управління активами Олексій Тимофєєв увійшов до Ради директорів Regal Petroleum plc. Після отримання офіційного дозволу на працевлаштування у Великобританії Олексій Тимофєєв буде призначений CEO Regal Petroleum plc.

Смарт-Холдинг презентує проект курорту Balaklava Green на міжнародній виставці MIPIM-2011

08.03.2011

"Смарт-холдинг" представляє проект будівництва рекреаційного курорту Balaklava Green (Севастополь, Крим) на найбільшій міжнародній виставці нерухомості MIPIM-2011 (Канни, Франція), яка пройде 8-11 березня 2011 року.

"Смарт-холдинг" отримав схвалення акціонерів Regal Petroleum на консолідацію контрольного пакету акцій Regal Petroleum

03.03.2011

Група компаній "Смарт-холдинг" отримала схвалення акціонерів, що володіють 54,97% акцій Regal Petroleum, на свою нову Пропозицію про купівлю контрольного пакету акцій Regal Petroleum.