Новости

Юлія Кірьянова, СЕО «Смарт-Холдинг»: «Я роблю все, щоб зберегти активи»

28.07.2023

СЕО «Смарт-Холдингу» Юлія Кірʼянова – герой другого сезону YouTube-проєкту Forbes «Business Breakfast із Володимиром Федоріним». Кірʼянова розповіла про звʼязки Вадима Новинського з УПЦ МП, втрати від санкцій та звільнення тисяч співробітників

Запровадження санкційних заходів не повинно шкодити інтересам самої держави Україна – група Smart Energy

19.06.2023

Запровадження санкцій (незважаючи на те, законно вони застосовані до громадянина України чи ні) має позбавляти ресурсів саме державу-агресора, а не шкодити самій державі Україні, її економіці та українським громадянам. З таким посланням звернулась компанія «Укргазвидобуток» з групи Smart Energy до РНБОУ, Кабінету Міністрів України, Міністерства економіки, Міністерства енергетики та Міністерства соціальної політики у зв’язку із посиленням негативних наслідків, що продовжуються, через зупинку дії спеціального дозволу на видобуток вуглеводнів на Островерхівському родовищі, яким володіє компанія.

Юлія Кірьянова, Smart Holding: Попри все, хочемо бути частиною плану з відновлення післявоєнної України

13.06.2023

СЕО "Смарт-Холдинг" Юлія Кірьянова про санкції на засновника компанії, арешт майна, інвестиції під час війни та майбутнє післявоєнної України в інтервʼю РБК-Україна.

За 15 місяців війни Smart Holding спрямував на гуманітарні проєкти та допомогу Україні майже 41 млн доларів

07.06.2023

Від початку повномасштабної війни група Smart Holding спрямувала на допомогу Україні майже 1,3 млрд гривень (41 млн доларів). Ключовими напрямками допомоги холдингу є підтримка гуманітарних проектів, військових, внутрішньо переміщених осіб, а також соціально важливих об’єктів.

Потужний генератор для Сил ТрО ЗСУ

31.05.2023

Група «Смарт-Холдинг» продовжує гуманітарні проєкти та надає допомогу ЗСУ.

900 млн гривень податків сплатила група Smart Holding у першому кварталі 2023 року

24.05.2023

З початку повномасштабного вторгнення росії бізнеси Smart Holding зазнали значних втрат, але попри всі обставини бізнес робить усе задля підтримання виробництва де це можливо, підтримки працівників й закладання основ для швидкого відновлення виробництва на тимчасово недіючих підприємствах після звільнення територій.

Санкції викликають зростання побоювань бізнесу в Україні

23.05.2023

Деякі пов’язані з політикою гравці можуть користуватися воєнним станом задля власного збагачення та послаблення суперників по бізнесу.

50 млн грн благодійної допомоги група Smart Energy надала від початку війни

22.05.2023

Група компаній Smart Energy, об’єкти якої розташовані у Харківській та Полтавській областях, від початку російської агресії надала 50 млн грн благодійної допомоги, з них майже 46 млн грн – на підтримку ЗСУ та ТРО.

1,3 млрд грн податків та 135 млн м³ газу втратить держава через зупинку харківських компаній групи Smart Energy

12.05.2023

Через зупинку дії спеціальних дозволів на видобуток вуглеводнів на Островерхівському та Васищівському родовищах приватних газовидобувних компаній «Укргазвидобуток» і «Пром-Енерго Продукт» з групи Smart Energy, державний та місцеві бюджети вже втратили майже 110 млн грн надходжень, а енергетична система – 12,4 млн м³ газу. Та якщо робота компаній не відновиться найближчим часом, то до кінця 2023 року держава втратить ще 1,3 млрд гривень податків та 135 млн м³ газу.

Позиція компанії «Смарт-Холдинг» щодо незаконного блокування активів

05.05.2023

Міністерство юстиції України під тиском СБУ в черговий раз порушило міжнародне та українське законодавство та примусово повернуло до кінцевих бенефіціарів компаній Групи «Смарт-Холдинг» Вадима Новинського, грубо порушивши права кіпрських довірчих керуючих.