Новости

Запровадження санкційних заходів не повинно шкодити інтересам самої держави Україна – група Smart Energy

19.06.2023

Запровадження санкцій (незважаючи на те, законно вони застосовані до громадянина України чи ні) має позбавляти ресурсів саме державу-агресора, а не шкодити самій державі Україні, її економіці та українським громадянам. З таким посланням звернулась компанія «Укргазвидобуток» з групи Smart Energy до РНБОУ, Кабінету Міністрів України, Міністерства економіки, Міністерства енергетики та Міністерства соціальної політики у зв’язку із посиленням негативних наслідків, що продовжуються, через зупинку дії спеціального дозволу на видобуток вуглеводнів на Островерхівському родовищі, яким володіє компанія.

50 млн грн благодійної допомоги група Smart Energy надала від початку війни

22.05.2023

Група компаній Smart Energy, об’єкти якої розташовані у Харківській та Полтавській областях, від початку російської агресії надала 50 млн грн благодійної допомоги, з них майже 46 млн грн – на підтримку ЗСУ та ТРО.

1,3 млрд грн податків та 135 млн м³ газу втратить держава через зупинку харківських компаній групи Smart Energy

12.05.2023

Через зупинку дії спеціальних дозволів на видобуток вуглеводнів на Островерхівському та Васищівському родовищах приватних газовидобувних компаній «Укргазвидобуток» і «Пром-Енерго Продукт» з групи Smart Energy, державний та місцеві бюджети вже втратили майже 110 млн грн надходжень, а енергетична система – 12,4 млн м³ газу. Та якщо робота компаній не відновиться найближчим часом, то до кінця 2023 року держава втратить ще 1,3 млрд гривень податків та 135 млн м³ газу.

Аркона Газ-Енергія втретє підтвердила чинність спецдозволу на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища

04.05.2023

ТОВ «Аркона Газ-Енергія», що є українським активом публічної британської компанії Enwell Energy та входить до групи компаній Smart Energy, втретє підтвердила законність своїх прав на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища.

Керівництво «Смарт-Холдингу»: про спробу захопити газовий бізнес, сфальсифіковані звинувачення та подальшу долю бізнесу

26.04.2023

25 квітня СЕО «Смарт-Холдингу» Юлія Кірьянова, а також директори бізнесів, що входять в структуру компанії, провели спільну пресконференцію, на якій заявили про спробу рейдерського захоплення бізнесу за допомогою правоохоронних органів країни, а також дали відповіді на всі запитання, що виникли у суспільства та журналістів протягом останнього місяця.

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

12.09.2022

Цьогоріч День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості випав на час складних історичних випробувань для нашої країни та для всіх нас.

Група Smart Energy сплатила 1,84 млрд гривень податків у першому півріччі 2022 року

02.09.2022

За 1 півріччя 2022 року компанії групи Smart Energy до бюджетів усіх рівнів сукупно сплатили 1,84 млрд грн податків, включаючи 772,4 млн грн рентних платежів за користування надрами.

Суд в черговий раз визнав отриманий «Арконою» спецдозвіл на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища чинним

11.07.2022

4 липня 2022 року Шостий Апеляційний адміністративний суд виніс чергове рішення на користь ТОВ «Аркона Газ-Енергія» (далі «Аркона») та визнав отриманий компанією спецдозвіл на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища чинним. Суд скасував рішення першої інстанції та залишив без розгляду позов ТОВ «Бориславська нафтова компанія», що пов’язана із Укрнафтою та Ігорем Коломойським.

1 млн грн громадам Полтавщини від Smart Energy

30.03.2022

Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» із групи Smart Energy перерахувало ще 1 млн грн громадам Полтавщини: 900 тис. грн - Лохвицькій та 100 тис. грн – Заводській відповідно.

Smart Energy збільшила інвестиції в 3 рази в 2021 році

23.02.2022

Капітальні інвестиції групи компаній Smart Energy за 2021 рік досягли 1,5 млрд грн, зрісши в 3 рази проти аналогічного показника за 2020 рік (0,5 млрд грн).