Новости

Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska: «розумні» номери, hungry-кіоски й універсальний дизайн

18.10.2017

Відкриття готелю Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska чекали довго. Що з обіцяного вдалося втілити й що ще попереду, ABCnews розповів генеральний менеджер Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska Юріс Зудовс.

Смарт-Холдинг і Rezidor Hotel Group відкрили готель Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska

28.09.2017

Смарт-Холдинг і Park Inn by Radisson, сімейство готелів середнього класу мережі Carlson Rezidor, оголошують про відкриття першого готелю Park Inn by Radisson Troyitska в Києві. 

Люди, які йдуть у владу, мають зашити собі кишені, — гендиректор Смарт-Холдингу

19.04.2017

Чи відбулося поліпшення інвестклімату за останні кілька років із погляду українського бізнесу? З якими труднощами та завданнями доводиться стикатися підприємствам однієї з найбільших фінансово-промислових груп України? Ці та інші питання генеральний директор Смарт-Холдингу Олексій Пертін обговорив із журналістом бізнес-порталу «Новое Время. Бизнес». Він також поділився середньостроковими планами з розвитку ключових бізнес-напрямів Групи: суднобудування, газовидобутку, металургії й девелопменту. «Дуже хочеться, щоб влада намагалася всіма способами захищати бізнес. Будь-який — малий, середній, великий. Наш або закордонний, який працює в Україні» — зазначив СEO Смарт-Холдингу.