Новости

Smart Urban Solutions заявляє про втрату контролю над ТЦ

19.04.2022

Smart Urban Solutions, яка представляє девелоперський напрямок Smart Holding, заявляє про втрату контролю над торговельними центрами, що знаходяться на окупованих територіях та в зоні бойових дій.

Бізнес-напрям «Нерухомість» Смарт-Холдингу очолив Олексій Ревін

26.02.2019

Олексія Ревіна призначено на посаду керівника бізнес-напряму «Нерухомість» замість Бориса Тура, який покинув компанію.

Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska: «розумні» номери, hungry-кіоски й універсальний дизайн

18.10.2017

Відкриття готелю Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska чекали довго. Що з обіцяного вдалося втілити й що ще попереду, ABCnews розповів генеральний менеджер Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska Юріс Зудовс.

Смарт-Холдинг і Rezidor Hotel Group відкрили готель Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska

28.09.2017

Смарт-Холдинг і Park Inn by Radisson, сімейство готелів середнього класу мережі Carlson Rezidor, оголошують про відкриття першого готелю Park Inn by Radisson Troyitska в Києві. 

Люди, які йдуть у владу, мають зашити собі кишені, — гендиректор Смарт-Холдингу

19.04.2017

Чи відбулося поліпшення інвестклімату за останні кілька років із погляду українського бізнесу? З якими труднощами та завданнями доводиться стикатися підприємствам однієї з найбільших фінансово-промислових груп України? Ці та інші питання генеральний директор Смарт-Холдингу Олексій Пертін обговорив із журналістом бізнес-порталу «Новое Время. Бизнес». Він також поділився середньостроковими планами з розвитку ключових бізнес-напрямів Групи: суднобудування, газовидобутку, металургії й девелопменту. «Дуже хочеться, щоб влада намагалася всіма способами захищати бізнес. Будь-який — малий, середній, великий. Наш або закордонний, який працює в Україні» — зазначив СEO Смарт-Холдингу.

Компанії Rezidor і Смарт-Холдинг представляють готель Park Inn by Radisson Troyitska в Києві

05.02.2013

The Rezidor Hotel Group, яка є однією з найбільш динамічних у своєму розвитку компаній у світовій готельній індустрії і входить до складу The Carlson Rezidor Hotel Group, й інвестиційна компанія Смарт-Холдинг підписали договір на управління готелем Park Inn by Radisson Troyitska в Києві (Україна).

Севастопольська міська Рада підтримала рекреаційний розвиток Балаклави і Балаклавського рудоуправління

14.01.2013

26 грудня 2012 року на 9 сесії депутати Севастопольської міської Ради затвердили «Детальний план території району Балаклави м. Севастополь» і «Детальний план території в районі гори Гасфорт», що передбачають створення на землях Балаклавського рудоуправління багатофункціонального цілорічного курорту національного масштабу Balaklava Green.

Смарт-Холдинг представить проект цілорічного курорту Balaklava Green

05.09.2012

Смарт-Холдинг візьме участь у II Міжнародному інвестиційному форумі: «Глобальний погляд на Причорномор'я України», який пройде 6-7 вересня в Севастополі. Компанія розповість про динаміку розвитку проекту цілорічного курорту національно значення Balaklava Green у 2012 році, який передбачає будівництво рекреаційного комплексу на території некультивованих територій Балаклавського рудоуправління (Балаклава, Крим).

Проект Balaklava Green підвищить туристичний потенціал України

16.09.2011

Проект Balaklava Green стане курортом національного масштабу, і надасть не тільки потужний імпульс розвитку міста Севастополя, а й в цілому значно підвищить туристичний потенціал України, - заявив директор проектів нерухомості компанії Смарт-холдинг Сергій Овчинніков на Міжнародному інвестиційному форумі, який проходить 16-17 вересня в Севастополі.

Смарт-Холдинг презентує проект курорту Balaklava Green на міжнародній виставці MIPIM-2011

08.03.2011

"Смарт-холдинг" представляє проект будівництва рекреаційного курорту Balaklava Green (Севастополь, Крим) на найбільшій міжнародній виставці нерухомості MIPIM-2011 (Канни, Франція), яка пройде 8-11 березня 2011 року.