Новости

"Метінвест" знову підтверджує виконання своїх боргових зобов'язань, виплативши купон за єврооблігаціями-2027

08.09.2022

Metinvest B.V. (Нідерланди) знову підтверджує продовження виконання своїх боргових зобов'язань, зокрема перед власниками облігацій, незважаючи на війну в Україні.

Вадим Новинський і група Смарт-Холдинг: невдачі та плани на майбутнє

07.09.2022

Вадим Новинський є співвласником групи Смарт-Холдинг, одного з найбільших бізнесів України. З початком війни виробництво металургійної, газової та сільськогосподарської продукції скоротилося більш ніж наполовину. Однак генеральна директорка Юлія Кірьянова каже, що компанія все ще жива і готується до майбутнього відновлення. Як війна впливає на Смарт-Холдинг і як Вадим Новинський робить свій внесок у збереження країни – у матеріалі.

Призначення Михайла Шуранова на посаду Директора зі стратегічних комунікацій

06.09.2022

Смарт-Холдинг призначив Михайла Шуранова на посаду Директора зі стратегічних комунікацій.

Група Smart Energy сплатила 1,84 млрд гривень податків у першому півріччі 2022 року

02.09.2022

За 1 півріччя 2022 року компанії групи Smart Energy до бюджетів усіх рівнів сукупно сплатили 1,84 млрд грн податків, включаючи 772,4 млн грн рентних платежів за користування надрами.

У Вінницькій єпархії передали автомобіль швидкої допомоги для однієї з лікарень Жмеринського району

15.08.2022

8 серпня 2022 року Благодійний фонд Вадима Новинського передав автомобіль ШМД для центральної районної лікарні в місті Погребище Вінницької області.

УПЦ та Благодійний фонд Вадима Новинського передали вже 14 автівок швидкої допомоги Запоріжжю

10.08.2022

9 серпня 2022 року до Запоріжжя надійшли 5 автомобілів швидкої допомоги, які були закуплені в країнах Європейського Союзу Благодійним фондом Вадима Новинського.

Благодійний фонд Вадима Новинського відправив вже понад 30 тисяч адресних гуманітарних пакунків з продуктами та засобами гігієни

09.08.2022

Серед отримувачів гуманітарної допомоги — родини з дітьми, самотні старенькі та люди з інвалідністю I-II груп.

7 машин швидкої допомоги Миколаївській громаді, закуплені в країнах Євросоюзу Фондом Новинського

04.08.2022

Митрополит Миколаївський та Очаківський Пітирим від імені УПЦ передав Миколаївській громаді 7 машин швидкої допомоги, які були закуплені в країнах Європейського Союзу Фондом Вадима Новинського.

Метінвест продовжує надавати допомогу для переселенців у Кривому Розі

04.08.2022

У тісній співпраці з головою військової адміністрації Кривого Рогу компанія Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського продовжує допомагати з облаштуванням місць для тимчасового розселення внутрішньо переміщених українців. Чергова допомога – 10 млн гривень на закупку харчових продуктів та іншого необхідного для людей, що вимушено покинули свої домівки через війну.

ТОВ «СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП» заявляє про втрату контролю над Херсонською верф’ю

30.07.2022

29 липня ТОВ «СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП» (СМГ) втратило контроль над Херсонською верф’ю. На теперішній час військові російської федерації не допускають адміністрацію та працівників на територію. Генеральний директор СМГ звернувся з заявою про захоплення підприємства до всіх правоохоронних органів та СБУ.