Новости

Смарт-Холдинг відновив інфраструктуру «Амстора» й запустив перший магазин у Києві

07.04.2015

Смарт-Холдинг — мажоритарний акціонер групи компаній «Амстор» — відновив зруйновану інфраструктуру торгової мережі та запустив роботу першого зі столичних супермаркетів, розташованого у ТЦ «Полярний» (Оболонський район, Київ).

Фонд Новинського виділив допомогу сім’ям воїнів із Херсона, які загинули в зоні АТО

02.04.2015

Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського «На честь Покрови Пресвятої Богородиці» виділив матеріальну допомогу сім’ям військовослужбовців і правоохоронців із Херсона, які загинули, виконуючи свій військовий обов’язок у зоні проведення антитерористичної операції.

Smart Maritime Group планує 2015 року збільшити обсяги виробництва на 45% — до 223 млн грн.

30.03.2015

Суднобудівне об’єднання Smart Maritime Group, до складу якого входять Чорноморський і Херсонський суднобудівні заводи, 2015 року планує збільшити обсяги виробництва на 45,7%, якщо порівняти з фактом минулого року — до 223 млн грн.

ЧСЗ спустив на воду модернізоване судно «РІОН»

27.03.2015

ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» (Smart Maritime Group, ЧСЗ, Миколаїв) спустило на воду спеціалізоване судно «РІОН», що проходило глибоку модернізацію на потужностях заводу за контрактом, укладеним із філією «Дельта-Лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» (Миколаїв).

Форс-мажоритарні обставини

10.03.2015

Одним із гучних корпоративних скандалів останнього часу стала ситуація навколо групи компаній «Амстор». Розбіжності виникли між мажоритарними власниками торговельної мережі, які володіють у сукупності 70% капіталу групи, і Володимиром Вагоровським, частка якого становить 15%. Про суть конфлікту і його вплив на діяльність ритейлера розповіла Лада Кондуфорова, директор із правового забезпечення Смарт-Холдингу.

Фонд Новинського виділив допомогу сім’ям військовослужбовців Миколаївщини, загиблих у зоні АТО

25.02.2015

Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського «На честь Покрови Пресвятої Богородиці» виділив матеріальну допомогу 10-ти сім’ям військовослужбовців Миколаївщини, які загинули, виконуючи свій військовий обов’язок у зоні проведення антитерористичної операції.

Захоплення силовиками офісу компанії «Смарт-Холдинг»

13.02.2015

Сьогодні приблизно об 11 годині ранку співробітники міліції у цивільному й у камуфляжі з автоматичною зброєю зламали двері офісних центрів за адресами Ігорівська, 7А й Ігорівська 5/10, де серед інших розташовано офіс компанії «Смарт-Холдинг». Далі вони попрямували до приймальні народного депутата Вадима Новинського і почали проводити обшук. Вадим Новинський вказав їм на незаконність цих дій, але «правоохоронці» ігнорували його зауваження, навіть попри те, що їм було пред’явлено договір про оренду офісу народним депутатом.

Екс-керівників «Амстора» Вагоровських підозрюють у незаконних операціях із цінними паперами

10.02.2015

Компанія «Смарт-Холдинг» — основний власник ГК «Амстор» — звернулася до правоохоронних органів із проханням дати правову оцінку діям екс-керівників торгової мережі «Амстор» Володимира та Олександра Вагоровських, котрі за рахунок коштів компанії придбали цінні папери на 15 млн грн тоді, як мережа почала накопичувати борги перед постачальниками.

Торгова мережа «Амстор» відновлюється після знищення всієї IT-інфраструктури

03.02.2015

Фахівці Смарт-Холдингу і групи компаній «Амстор» продовжують підготовку магазинів торговельної мережі до відкриття. У більшості магазинах відновлено ​IT-інфраструктуру магазинів і бази даних, проведено інвентаризацію товарів і поповнення асортименту, успішно проведено тестування процесу продажів в одному з київських магазинів.

Вищий адміністративний суд скасував рішення про ліквідацію банку «Форум»

22.01.2015

Вищий адміністративний суд України задовольнив касаційну скаргу компанії Yernamio Consulting LTD про скасування рішення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) про ліквідацію банку «Форум».