Новости

На SMG завершена модернізація суховантажу «Donmaster Spirit»

03.07.2017

Херсонська верф Smart Maritime Group завершила глибоку модернізацію та передала замовнику суховантаж «Donmaster Spirit» (прапор — Беліз).

Заява SMG щодо інциденту на судні «Нетішин»

24.05.2017

Сьогодні о 9:15 на миколаївській верфі Smart Maritime Group (Чорноморський суднобудівний завод) під час газорізальних ремонтних робіт на водолазному судні «Нетішин» сталося загоряння, оперативно локалізоване силами персоналу верфі та ДСНС.

ЧСЗ виготовить металоконструкції для моста на трасі «Одеса-Рені» та Іллічівського судноремонтного заводу

03.05.2017

Компанія Smart Maritime Group уклала два нові контракти на виготовлення великих металоконструкцій, виконувати які будуть фахівці миколаївського виробничого майданчика (Чорноморський суднобудівний завод).

Smart Maritime Group прийняла в ремонт судно голландської компанії

27.04.2017

Каботажне судно ANDRE MICHЕL1 дедвейтом 1600 тонн компанії Ship Management Support B.V. (Клюндерт, Нідерланди) поставлено на ремонт на херсонській верфі компанії Smart Maritime Group.

На миколаївській верфі SMG зібрали металоконструкції для моста в Запоріжжі

24.04.2017

На миколаївському виробничому майданчику компанії «Smart Maritime Group» (Чорноморський суднобудівний завод) завершено виконання замовлення зі складання металоконструкцій для будівництва мостового переходу через річку Дніпро в місті Запоріжжі.

Водолазне судно «Нетішин» ВМСУ піднято для ремонту на білястапельну плиту ЧСЗ

19.04.2017

На Миколаївському майданчику компанії «Smart Maritime Group» (Чорноморський суднобудівний завод) морське водолазне судно U700 «Нетішин» Військово-Морських Сил України за допомогою фінського крана «KONE» вантажопідйомністю до 900 тонн піднято на білястапельную плиту стапеля «0» для виконання ремонтних робіт.

Люди, які йдуть у владу, мають зашити собі кишені, — гендиректор Смарт-Холдингу

19.04.2017

Чи відбулося поліпшення інвестклімату за останні кілька років із погляду українського бізнесу? З якими труднощами та завданнями доводиться стикатися підприємствам однієї з найбільших фінансово-промислових груп України? Ці та інші питання генеральний директор Смарт-Холдингу Олексій Пертін обговорив із журналістом бізнес-порталу «Новое Время. Бизнес». Він також поділився середньостроковими планами з розвитку ключових бізнес-напрямів Групи: суднобудування, газовидобутку, металургії й девелопменту. «Дуже хочеться, щоб влада намагалася всіма способами захищати бізнес. Будь-який — малий, середній, великий. Наш або закордонний, який працює в Україні» — зазначив СEO Смарт-Холдингу.

Метінвест і Smart Maritime Group запускають сервіс із переробки листового прокату

29.03.2017

У рамках стратегії щодо поглиблення сервісних послуг з переробки металопрокату Група Метінвест і Smart Maritime Group (SMG) досягли угоди про організацію сервісного центру на потужностях херсонської і миколаївської верфей SMG.

Новий сервіс, що запропонують клієнтам Метінвесту, включає фігурне різання, правку, гнуття, зняття фасок, дробоструминне зачищення, а також ґрунтовку товстолистового прокату на сучасному обладнанні. Потужності підприємств дозволяють виготовляти продукцію широких розмірів для різних сфер застосування та задовольнити потреби місцевих споживачів.

Заява Smart Maritime Group щодо ремонту судна «ROSCHEM-2»

28.03.2017

27–28 березня низка ЗМІ поширила непідтверджену офіційними відомствами інформацію щодо порушення митного та прикордонного режимів російським судном «ROSCHEM-2», яке зараз ремонтується на миколаївському майданчику компанії Smart Maritime Group (ЧСЗ, Миколаїв).

Танкер «ROSCHEM-2» (порт приписування Санкт-Петербург, прапор РФ), як і інші судна, що заходять для ремонту на українські підприємства, пройшов офіційну процедуру митного оформлення, що підтверджується відповідними документами. У процесі проходження прикордонного контролю Державна прикордонна служба України проводить повну перевірку судна на наявність порушень чинного законодавства України.

На ЧСЗ триває підготовка до ремонту морського водолазного судна «Нетішин»

27.03.2017

На Миколаївському майданчику компанії «Smart Maritime Group» (Чорноморський суднобудівний завод) триває підготовка до ремонту морського водолазного судна U700 «Нетішин» Військово-Морських Сил України. Контрактна вартість цього замовлення сягне майже 6 млн грн.