Новости

Regal Petroleum має наміри придбати нові активи в Одеській області

26.11.2019

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, уклала Меморандум про взаєморозуміння щодо придбання ПрАТ «Науково-виробничий концерн «Укрнафтінвест» (далі - УНІ), яке володіє спеціальними дозволами на користування надрами Білоліського блоку та Алібейсько-Трапівської площі в Одеській області.

Голландський інспектор Х. Спаргарен: Якість, яку дає Смарт Меритайм Груп, відповідає рівню закордонних верфей

20.11.2019

Черговий візит на верф Смарт Меритайм Груп представника голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V. пана Хайга Спаргарена залишив у нього позитивні враження про роботу херсонських суднобудівників. «Моє завдання – контролювати якість виконуваних робіт. Я залишився задоволений тим, що побачив сьогодні», – розповів він в інтерв’ю.

Генеральний директор Smart Maritime Group Василь Федін покидає компанію

24.10.2019

Василь Федін прийняв рішення покинути посаду генерального директора ТОВ «Смарт Меритайм Груп» (SMG) і продовжити кар’єру за межами компанії.

Група Smart Energy почала буріння нової свердловини в Полтавській області

17.10.2019

Британська компанія Regal Petroleum почала буріння нової свердловини №54 на Свиридівському родовищі в Полтавській області. Проектна глибина свердловини становить 5 320 метрів. Завершити буріння планується до кінця другого кварталу наступного року, а початок видобутку за умови подальших успішних випробувань – в третьому кварталі 2020 року.

Херсонська верф СМГ проводить глибоку модернізацію суховантажу «Modulus-2»

15.10.2019

У процесі модернізації на судно буде встановлена циліндрична вставка вагою 240 тонн. Ще 60 тонн металу піде на виготовлення 4 кришок люкових закриттів. Фахівці верфі зараз уже виконали розрізування та розсунення суховантажу.

Regal Petroleum отримала стабільний промисловий приплив газу та конденсату на новій свердловині у Полтавській області

09.10.2019

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, отримала стабільний приплив природного газу та газового конденсату на свердловині №119 Мехедівсько-Голотовщинського родовища в Полтавській області.

Директор із корпоративних прав і управління Андрій Натрус покинув компанію

07.10.2019

Андрій Натрус прийняв рішення покинути пост директора з корпоративних прав і управління ПрАТ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» і продовжити кар’єру за межами компанії.

Regal Petroleum продовжує нарощувати видобуток вуглеводнів та покращувати фінансові показники

13.09.2019

Британська компанія Regal Petroleum за шість місяців 2019 року у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшила майже на 50% сукупний середньодобовий видобуток вуглеводнів, а дохід компанії виріс на 27%.

Василь Федін: «Малоймовірно, що скажеш, що суднобудівна галузь відроджується, але ми боремося за це»

02.09.2019

Гендиректор SMG про стан українського суднобудування, кадрові та фінансові проблеми галузі, завантаження верфей компанії та плани на рік.

Regal Petroleum оголосила про переоцінку запасів на Васищівському родовищі

22.08.2019

Британська публічна компанія Regal Petroleum (входить до групи Smart Energy) оголосила про переоцінку запасів на Васищівському газоконденсатному родовищі у Харківській області. Дослідження показало істотне збільшення за категоріями 1Р та 2Р.