Новости

В Україні для розвитку газовидобування потрібно лібералізувати правила роботи для газовидобувних компаній – гендиректор «Смарт-Холдингу»

01.06.2018

Для досягнення урядом України амбітних цілей у сфері газовидобування, зафіксованих в оновленій енергостратегії, потрібні подальша лібералізація правил роботи для газовидобувних компаній і стимулювання припливу інвестицій у розроблення нових перспективних родовищ. Так прокоментував генеральний директор ПрАТ «Смарт-Холдинг Олексій Пертін» плани уряду досягти до 2020 року повного забезпечення України газом власного видобування й навіть розпочати експорт» блакитного палива.

Генеральний директор Смарт-Холдингу прокоментував роботу Всесвітнього Економічного Форуму 2018 у Давосі

30.01.2018

Делегація Смарт-Холдингу на чолі з генеральним директором компанії Олексієм Пертіним узяла участь у роботі 48-го Всесвітнього Економічного Форуму, що проходив із 23 по 26 січня в Давосі.

Люди, які йдуть у владу, мають зашити собі кишені, — гендиректор Смарт-Холдингу

19.04.2017

Чи відбулося поліпшення інвестклімату за останні кілька років із погляду українського бізнесу? З якими труднощами та завданнями доводиться стикатися підприємствам однієї з найбільших фінансово-промислових груп України? Ці та інші питання генеральний директор Смарт-Холдингу Олексій Пертін обговорив із журналістом бізнес-порталу «Новое Время. Бизнес». Він також поділився середньостроковими планами з розвитку ключових бізнес-напрямів Групи: суднобудування, газовидобутку, металургії й девелопменту. «Дуже хочеться, щоб влада намагалася всіма способами захищати бізнес. Будь-який — малий, середній, великий. Наш або закордонний, який працює в Україні» — зазначив СEO Смарт-Холдингу.

Заява Смарт-Холдингу щодо обшуків в офісах компанії

26.09.2016

Смарт-Холдинг висловлює протест проти систематичних обшуків, які проводяться на підприємствах групи й у центральному офісі компанії. У таких слідчих діях ми вбачаємо необґрунтований тиск на бізнес. Ми звертаємося до Генерального прокурора України, Голови служби безпеки й особисто Президента з вимогою припинити використовувати грубі методи проникнення в офіси компанії, які супроводжуються псуванням майна. Законодавство передбачає такі дії тільки в крайніх випадках.

Гендиректор "Смарт-Холдингу" Пертін: ми приступаємо до створення ІП на майданчику ЧСЗ

12.07.2016

РБК-Україна: Ми зустрілися з генеральним директором Смарт-Холдингу Олексієм Пертіним, щоб обговорити перспективи розвитку українського суднобудування, оскільки прогнози галузевих аналітиків пророкують затяжну глобальну кризу для всіх верфей. Зокрема, DanishShipFinance прогнозує, що найбільші світові верфі до 2017 року можуть залишитися без замовлень.