Новости

World Economic Forum 2022

23.05.2022

Сьогодні почалась основна програма World Economic Forum в Давосі. Він триватиме до четверга.

Метінвест оголошує виробничі результати за перший квартал 2022 року

16.05.2022

Metinvest B.V., материнська компанія міжнародної вертикально інтегрованої групи гірничо-металургійних компаній (далі – «Метінвест» або «Група»), оголосила результати операційної діяльності за перший квартал, що завершився 31 березня 2022 року.

Новий рентген-апарат Національному інституту ім.М.М. Амосова від Фонду Новинського

14.05.2022

Колектив Національного інституту серцево-судинної хірургії ім.М.М. Амосова отримав довгоочікуваний новий пересувний рентген-апарат для відділень реанімації та інтенсивної терапії від Фонду Вадима Новинського.

За понад два місяці війни Метінвестом було спрямовано 1 млрд 176 млн гривень на підтримку країни

05.05.2022

Починаючи з 24 лютого група Метінвест багато в чому перебудувала свою роботу. За рішенням акціонерів Вадима Новинського та Ріната Ахметова, крім підтримки економічної стабільності України, компанія кинула всі сили на допомогу Україні та українцям.

Дайджест добрих новин

23.04.2022

Продовжуємо вести дайджест допомоги бізнесів Smart Holding та Фонда Вадима Новинського, яка надається міським та обласним адміністраціям по всій Україні, лікарням, а також волонтерським організаціям, теробороні та ЗСУ.

5 млн гривень на гуманітарні потреби Запорізькій громаді

22.04.2022

Бізнеси групи Smart Holding та Фонд Вадима Новинського продовжують допомагати Запорізькій громаді. Перераховано 5 млн гривень на гуманітарні потреби.

На Запоріжсталі готуються до випуску першої партії чавуну після розконсервації

19.04.2022

Металургійний комбінат "Запоріжсталь" розпочав виплавку чавуну після часткового виведення підрозділів із режиму гарячої консервації.

Smart Urban Solutions заявляє про втрату контролю над ТЦ

19.04.2022

Smart Urban Solutions, яка представляє девелоперський напрямок Smart Holding, заявляє про втрату контролю над торговельними центрами, що знаходяться на окупованих територіях та в зоні бойових дій.

Фонд Новинського закупив у країнах ЄС партію обладнаних машин швидкої допомоги

15.04.2022

Благодійний фонд Вадима Новинського закупив у країнах Європейського Союзу партію обладнаних машин швидкої допомоги.

Запоріжсталь виводить з консервації обладнання та частково відновлює виробництво

07.04.2022

Група Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського ухвалила рішення щодо часткового виведення з режиму гарячої консервації підрозділів комбінату Запоріжсталь.