Новости

Група Smart Energy вважає абсурдними звинувачення ДФС у своїй фіктивності

25.09.2017

Група компаній Smart Energy заявляє про невиправданий тиск на неї з боку Державної фіскальної служби України та розцінює це як упереджене втручання в роботу бізнесу, яке заважає компаніям групи здійснювати свою господарську діяльність. 

Позиція СМГ щодо аудиту бюджетного фінансування програми «Корвет»

22.09.2017

У вересні ревізори управління Південного офісу Державної аудиторської служби України (ДАС) у Миколаївській області мали намір провести перевірку фінансово-господарської діяльності ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» у межах реалізації державної програми «Корвет» за період із 01 січня 2015 року до 30 вересня 2017 року включно. Прибувши на підприємство, ревізори отримали офіційне повідомлення, що правових підстав для такої перевірки немає, оскільки в зазначений період ПАТ «ЧСЗ» не отримувало державного фінансування за цією програмою.

Через кілька днів підприємство отримало черговий лист від управління Південного офісу ДАС, що повідомляє про намір провести ще одну ревізію щодо виконання програми «Корвет», тепер уже за період з 1 січня 2011 року до 30 вересня 2017 року включно. Змушені констатувати, що цього разу, з юридичного погляду, підстави для такої ревізії є вкрай сумнівними.

До Ради директорів Regal Petroleum plc призначений новий незалежний директор

21.09.2017

З 20 вересня 2017 року незалежним директором Regal Petroleum plc став Кріс Хопкінсон, який має великий досвід роботи у нафтогазовій галузі. Він займав керівні посади в Казахстані, Африці, Російській Федерації і на Близькому Сході.

Заява СМГ щодо фінансового аудиту виконання державної програми «Корвет»

14.09.2017

Державна аудиторська служба України в середу, 13 вересня, поширила повідомлення, у якому висловила своє здивування, що їхніх аудиторів не було допущено на ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» задля проведення ревізії використання підприємством державного фінансування в межах реалізації програми «Корвет». У зв’язку з цим, СМГ вважає за потрібне прокоментувати ситуацію.

Зміни в Раді директорів Regal Petroleum plc

29.08.2017

Пан Едріан Коутс (Adrian Coates) покинув посаду Незалежного директора компанії, яку обіймав упродовж останніх 9 років. Замість нього до Ради директорів приєднався пан Брюс Барроуз (Bruce Burrows). 

ЮНЕКС БАНК підвів фінансові підсумки за 1-е півріччя 2017 року

22.08.2017

ЮНЕКС БАНК продовжує показувати позитивний фінансовий результат.

Чорноморська верф SMG відремонтувала морське водолазне судно ВМС України «Нетішин»

21.08.2017

На Чорноморській верфі компанії «Smart Maritime Group» (Чорноморський суднобудівний завод) завершено ремонт морського водолазного судна U700 «Нетішин» Військово-морських сил України.

Заява Смарт-Холдингу щодо тиску влади на бізнес

17.08.2017

Слідчі і прокурори Генеральної прокуратури України вкотре проводять обшуки на суднобудівних підприємствах (міста Херсон, Миколаїв), у центральному офісі Смарт-Холдингу (м. Київ) та квартирах працівників.

В управлінській команді Regal Petroleum plc відбулись зміни

27.07.2017

Генеральним директором Regal Petroleum plc призначається Сергій Глазунов, який з лютого 2012 року обіймав в компанії посаду Незалежного директора, а пізніше – з листопада 2014 року - Фінансового директора. 
Євген Палєнка призначається Фінансовим директором Regal Petroleum plc. Євген приєднався до управлінської команди компанії у серпні 2016 року в якості радника.