Новости

Smart Maritime Group і «Нафтогаз України» домовилися про співпрацю

29.11.2012

Київ, 29 листопада – Smart Maritime Group (SMG), що об'єднує суднобудівні та морегосподарські активи Смарт-Холдингу, і НАК «Нафтогаз України» підписали меморандум про стратегічну співпрацю.

Regal Petroleum розпочне комерційний видобуток газу на новій свердловині Свиридівського родовища

28.11.2012

Київ, 28 листопада – Компанія Regal Petroleum (Великобританія) успішно завершила буріння свердловини СВ-53 на Свиридівському газоконденсатному родовищі (Полтавська область).

ЧСЗ побудує ресторан-теплохід для російської групи «Конкорд»

21.11.2012

Київ, 21 листопада — «Чорноморський суднобудівний завод» (ЧСЗ, Миколаїв, Україна) уклав контракт на будівництво плавучого ресторану для ресторанного холдингу «Конкорд» (Росія).

ЧСЗ спустив п'ятий корпус універсального судна для голландської компанії

15.11.2012

Чорноморський суднобудівний завод (м. Миколаїв, Україна) спустив на воду корпус універсального судна проекту CF3850 для голландської компанії Damen Shipyards Bergum.

ЧСЗ розпочав будівництво морського буксира для латвійської компанії PLK Flote

30.10.2012

Миколаїв, 30 жовтня – На «Чорноморському суднобудівному заводі» (ЧСЗ, м. Миколаїв, Україна) відбулося закладення морського буксира для компанії АS «PKL Flote» (Латвія)

Смарт-Холдинг завершив операцію з придбання банку «Форум»

30.10.2012

Київ, 30 жовтня – Смарт-Холдинг закрив операцію з придбання 96,0635% акцій ПАТ «Банк Форум». Угода схвалена Антимонопольним комітетом і Національним банком України.

Смарт-Холдинг відкрив перший завод із виробництва паливних пелет

24.10.2012

Київ, 24 жовтня – Компанія «Смарт Енерджі», що розвиває енергетичний напрямок Смарт-Холдингу, відкрила завод з виробництва паливних пелет з аграрної сировини «Він-Пелета» в смт. Турбів (Липовецький р-н, Вінницької обл.).

Херсонський суднобудівний завод (Смарт-Холдинг) спустив на воду перший повнокомплектний танкер

19.10.2012

На Херсонському суднобудівному заводі (ХСЗ, м. Херсон, Україна), що входить до складу суднобудівного підрозділу Смарт-Холдингу – Smart Maritime Group, відбувся урочистий спуск на воду танкера-продуктовоза проекту RST27. Це перше з серії повнокомплектних суден, що будуються на заводі в межах контракту з групою компаній SVL (Мальта). Загальна вартість контракту – понад 50 мільйонів доларів.

Смарт-Холдинг створює власний сервіс надання ІТ-послуг на основі лінійки рішень IBM Collaboration Solutions (ICS)

20.09.2012

Смарт-Холдинг і корпорація IBM оголошують про завершення проекту зі створення сервісу централізованого надання ІТ-послуг для компаній, що входять до складу холдингу, на базі корпоративного центру інвестиційної групи.

Смарт-Холдинг отримав міжнародний сертифікат партнерської надійності ICC (International Chamber of Commerce)

10.09.2012

У межах проведення Національного форуму «Інновації, ефективність, конкурентоспроможність» Міжнародної торгово-промислової палати (ICC) Смарт-Холдингу було вручено Міжнародний сертифікат партнерської надійності.