Новости

Кодекс з процедур банкрутства є ще одним кроком щодо поліпшення бізнес-клімату в Україні - експерт

05.11.2018

Кодекс з процедур банкрутства є ще одним кроком для поліпшення бізнес-клімату в Україні, а впровадження в національному законодавстві світової практики банкрутства фізичних осіб, безперечно, є значною новацією. Про це в коментарі УНІАН зазначила директор з правового забезпечення - головний юрисконсульт СМАРТ Лада Кондуфорова.

У судах не знижується кількість позовів бізнесу до податкових органів – юристи

10.05.2018

Директор із правового забезпечення, головний юрисконсульт Смарт-Холдингу Лада Кондуфорова підтверджує, що бізнесу доволі часто доводиться звертатися до судів із позовами на податкові органи.

Корпоративний юрист – це одна з головних фігур компанії

07.03.2017

Про роль корпоративних юристів у компанії, специфіку роботи та останні тенденції в галузі «Юридичній Газеті» розповіла директор з правового забезпечення «Смарт-Холдинг» Лада Кондуфорова.

У бізнесу дві загрози — конкуренція та державні органи

20.04.2016

На Форумі щодо захисту бізнесу директор із правового забезпечення — головний юрисконсульт ПрАТ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» Лада Кондуфорова повідомила, що сьогодні в бізнесу є дві загрози. Перша — конкуренція, це нормальна загроза, яка стимулює до розвитку. Друга — державні органи, що є ненормальним явищем для правової держави.

Форс-мажоритарні обставини

10.03.2015

Одним із гучних корпоративних скандалів останнього часу стала ситуація навколо групи компаній «Амстор». Розбіжності виникли між мажоритарними власниками торговельної мережі, які володіють у сукупності 70% капіталу групи, і Володимиром Вагоровським, частка якого становить 15%. Про суть конфлікту і його вплив на діяльність ритейлера розповіла Лада Кондуфорова, директор із правового забезпечення Смарт-Холдингу.