Новости

Юлія Кірьянова: «Поле бою та економіка однаково важливі»

20.03.2024

Ми закликаємо іноземні компанії прийти в Україну зараз, а не чекати, поки закінчиться війна. Особливо, якщо мова йде про Захід України, – каже Юлія Кір’янова, СЕО української компанії «Смарт-Холдинг».  

Юлія Кірьянова, СЕО «Смарт-Холдингу»: «Ми шукаємо стратегічних інвесторів, а не портфельних». Інтерв’ю для Handelsblatt

04.03.2024

Юлія Кірьянова цими тижнями багато подорожує. Лондон, Брюссель, Мюнхен. Генеральна директорка українського «Смарт-Холдингу» проводить кампанію на підтримку України та майбутнього залучення інвестицій у неї. Але вдома в Києві, де базується Smart Holding, Кірьяновій доводиться стикатись одразу з двома кризами - війною та суперечкою між українським урядом і засновником компанії, за яку вона відповідає.

Результати роботи суднобудівного бізнесу Смарт-Холдинг у 2023 році: майже 23 млн грн – на підтримку економіки України та українців від Smart Maritime Group

04.03.2024

8,8 млн грн податків та 14 млн грн на гуманітарні проєкти – внесок Smart Maritime Group у економічну підтримку нашої країни у 2023 році. І все це – всупереч постійним масованим обстрілам з боку російських окупантів, які зробили судобудівництво на верфях компанії неможливим. 

Два роки великої війни: звернення СЕО інвестиційно-промислової групи «Смарт Холдинг» Юлії Кірьянової

24.02.2024

24 лютого. Чорний день, коли ворог перевернув усталений уклад життя України та українців, принісши на нашу землю жорстоку й нічим не виправдану повномасштабну війну. Два роки викликів і шокуючих подій, період хаосу, в якому ми навчились ухвалювати блискавичні рішення і перебудовувати свої стратегії. Все для того, щоб бізнеси «Смарт Холдингу» продовжували працювати, наповнюючи економіку і даючи ресурси Україні. Для того, щоб мати можливість підтримувати захисників України, завдяки яким ми досі живемо в незалежній країні і маємо всі шанси на її відновлення.

Більше 2 мільярдів гривень від «Смарт Холдинг» на гуманітарну підтримку українцям та допомогу війську в час великої війни

23.02.2024

В час повномасштабного вторгнення росії українська інвестиційно-промислова група «Смарт Холдинг» обрала для себе шлях всебічної підтримки країни. На різні напрямки допомоги за 24 місяці Холдинг спрямував більше 2 мільярдів гривень. Пріоритети незмінні: забезпечення сил оборони, медичних закладів та українців в прифронтових регіонах, які сповна відчули на собі жах війни.

Майже 2 млрд грн податків та 150 млн куб. газу за 2023 рік – внесок Smart Energy у підтримку економіки України під час війни. Цей показник мав бути вищим

02.02.2024

1,8 млрд грн податків та платежів до бюджетів різних рівнів сплатила група компаній Smart Energy за підсумками роботи у 2023 році. Також на активах групи видобули 150 млн кубометрів газу, 17 тис. тонн конденсату та виготовили 11,5 тис. тонн LPG. Це відповідальний внесок газовидобувного бізнесу інвестиційно-промислової групи “Смарт-Холдинг” у підтримку економіки України під час війни.